Odds bonusar

odds bonusOm du är intresserad av att spela på trav så finns det oändligt många möjligheter på nätet. ATG är i särklass det största spelbolaget för spel på trav och hästar, men det finns ett antal riktigt bra spelbolag där man kan spela på enskilda lopp och faktiskt få bättre odds än på ATG.

Exempel på dessa spelbolag kan vara Unibet, Betsson, Bet365 m.fl. Några av dessa spelbolag har du säkert sett i reklam på TV och de flesta är väldigt kända.

Mer spel för pengarna med odds bonus

ATG ger inte sina spelare någon form av bonus för att de öppnar ett konto eller för att de är lojala spelare. Däremot kan man få riktigt fina odds bonusar på andra spelbolag, som är mycket förmånliga att utnyttja när man spelare.

En odds bonus kan innebära många saker, t.ex att du får en viss summa pengar extra på ditt spelkonto utöver det du själv sätter in för första gången. Det kan också vara att du får ett antal fria spel för att prova spelbolaget och deras tjänst.

Riskfria spel är en odds bonus

En av de nyaste och populäraste odds bonusen är det så kallade riskfria spelet. Denna odds bonus går ut på att du spelar på ett lopp och om du prickar fel häst/hästar så får du tillbaks din insats. Du kan alltså inte förlora pengar men du vinner förstås om du prickar rätt.

De flesta odds bonusar gäller vid ett speltillfälle och de generösaste bonusarna ges då man blir kund för första gången hos spelbolaget. Det kan även förekomma att man får en odds bonus då och då under tiden man spelar på spelbolaget, men de är sällan lika stora.