RaceBets

Hos RaceBets kan du satsa på trav, galopp, hästhoppning och greyhoundlopp. Både fasta odds och totalisatorspel erbjuds. Väldigt många tävlingar visas live på sajten, så om man vill titta på de tävlingar man spelar på är man inte begränsad till att satsa på lopp som kommer att visas på svensk teve. RaceBets erbjuder spel på tävlingar från världens alla hörn, så det spelar ingen roll om du vill satsa på ett travlopp i Sverige, hästhoppning i Storbritannien eller en galopptävling i Sydafrika – du kommer att kunna göra det hos RaceBets.

racebetsRaceBets är en spelsajt som på sätt och vis är Tysklands motsvarighet till Sveriges ATG. 40% av företaget bakom RaceBets ägs nämligen av German Racing, som är den officiella organisationen för galoppsporten i Tyskland.

Man kan spela hos RaceBets både i datorn, på smartphones och på surfplattor. Det finns en särskild mobilapp som gör de enkelt att navigera hos RaceBets i mobilen.

RaceBets är en väletablerad sajt som har varit igång ända sedan år 2006. Sajten finns tillgänglig på flera olika språk, inklusive tyska, engelska och svenska.

Spelutbud

RaceBets har hästar i fokus, och spelutbudet är därför betydligt större för trav, galopp och hästhoppning än för greyhoundlopp. Avdelningen för greyhoundlopp har nästan bara lopp från USA och Storbritannien, medan avdelningarna för trav och galopp är betydligt mer internationella och omfångsrika.

Både fasta odds, totalisatorspel (toto) och startspel erbjudes hos RaceBets. För stora evenemang brukar man kunna göra satsningar väldigt långt i förväg. Exempel på sådan stora evenemang är Elitloppet, Kentucky Derby, Prix d’Amerique, Royal Ascot, Deutsches Derby och Dubai World Cup.

Spelutbud för svenska lopp

RaceBets har ett stort utbud av spel på svenska hästlopp, både för trav och galopp. Mängden hästhoppstävlingar är ju inte särskilt stor i Sverige jämfört med länder som USA och Australien, så där är utbudet av naturliga skäl mer begränsat.

Förutom spel på själva loppen och head-to-head finns det också många specialspel man kan göra hos RaceBets. I skrivande stund går det till exempel att satsa pengar på vilken kusk som kommer att bli vinstrikast i Sverige under året.

Bonus och andra förmåner

Välkomstbonus

När du gör din första insättning till RaceBets får du 100% bonus upp till maximalt 500 kronor i bonus.

Övriga erbjudanden

För sina befintliga spelare har RaceBets vanligen flera olika kampanjer igång och erbjudanden som går att dra nytta av. Det brukar till exempel nästan alltid gå att få insatsen tillbaka (i form av bonuspengar) istället för att förlora den om ens häst förlorar loppet med en noslängd.

För svenska spelare kan det vara intressant att veta att RaceBets ofta kör en kampanj där svenska spelare får 10% tillbaka på det belopp de omsätter på Trio, Ita eller Trita på svenska lopp. RaceBets har också infört spelformen V75 Special, där man kan spela på V75 till fasta odds. Satsa minst 100 kronor på V75 Special så belönas du med ett frispel värt 100 kronor.

Erbjudanden är något som kan skifta över tid, så kontrollera alltid vad som gäller just nu hos RaceBets.

Insättningar och uttag

RaceBet accepterar många olika transaktionsmetoder. Man kan till exempel göra en banköverföring via sin internetbank eller använda sig av kort som VISA, MasterCard eller Diners Club. Den som föredrar att använda sig av en e-plånbok kan välja mellan Neteller och Skrill (Moneybookers). Dessutom accepteras förbetalda kort från Ukash och Paysafecard.

Support

Sajten RaceBets finns tillgänglig på svenska, men man kan inte få hjälp på svenska i supportavdelningen. Däremot finns det tyskspråkig och engelskspråkig supportpersonal tillgänglig.

Supportavdelningen hos RaceBets är öppen sju dagar i veckan, från klockan 09:00 på morgonen till klockan 18:00 på kvällen (CET).

Telefonnummer för engelskspråkig support: +44 203 747 6778
Telefonnummer för tyskspråkig support: +49 211 545 54 64 64

E-postadress: support.se@racebets.com

Livechatt: Klicka på länken på sajten för att öppna ett fönster för livechatt

Ägandeskap och licenser

RaceBets ägs av Racebets International Gaming Ltd. Detta är ett maltesiskt företag som har spellicens från både Malta och Tyskland. 40% av aktierna i Racebets International Gaming Ltd ägs av German Racing, som är den officiella organisationen för galoppsporten i Tyskland.

RaceBets är ett registrerat varumärke som tillhör det tyska företaget Bettertainment GmbH.