Spelbolag

I stort sett alla Svenska travspelare gör sina satsningar på ATG där Svenska staten har ett intresse och kontroll över. ATG fungerar mycket likt SvenskaSpel på det sättet och tillsammans har de monopol över marknadsföringen av sport- och hästspel i landet. ATG har V75, V65 och många av de populära spelen där man kan satsa på flera lopp och vinna en hel del pengar men det är få som vet om hur pass förmånligt det är att spela på ett annat spelbolag än ATG och andra statligt kontrollerade spelbolag.

ATG ger inga bonusar

De statligt kontrollerade spelbolagen som ATG, ger inga som helst bonusar eller erbjudanden som ger spelarna möjlighet att göra större satsningar. Andra spelbolag som Unibet, Betsson, Nordicbet m.fl, ger alltid generösa bonusar till både nya och befintliga spelare. Som ny spelare kan då få flera tusen kronor i bonus från spelbolag som du kan använda för att satsa extra mycket pengar på ett eller flera hästar. Under tiden som du spelar på spelbolaget så får du kontinuerligt nya erbjudanden och bonusar att använda.

Enkla och bra spel

spelbolag satsningDet är dessutom lika lätt att göra satsningar på dessa spelbolag som på ATG. Du väljer helt enkel vilken häst du vill satsa på och om den ska bli vinnare eller placera sig 1-3. Oddsen står klart och tydligt på varje häst och placering, vilket gör det lätt att välja ut bra hästar som ger mycket betalt vid vinst.

Det finns inget som säger att man ska sluta spela på ATG och gå över till ett annat spelbolag, det bästa är så klart att spela på båda, så att man får en större variation i sitt spelande och även större chans till vinst. Så testa att öppna ett konto på ett spelbolag redan idag.